Ujitawara Sencha Premium - 50g
Sencha pocházející z oblasti Yuyadani, Ujitawara, Kyoto, z malé rodinné farmy, kde se řemeslo předává po generace. Sklizeň proběhla v 15/5/2022 z kultivaru Yabukita v nadmořské výšce 170m, tzv. Yabukita single origin. Stíněno 8 dní, středně pečený.
Výtečná, premium verze Sencha s osvěžující nasládlou chutí po máslových sušenkách, připomínající vysokohorské lesní květiny, med :), je nutné ochutnat.
Vakuově baleno, skladováno v lednici.
Příprava ideálně v shiboridashi:
První nálev - 80C, 4g, 70-100 ml, 40s.
Druhý nálev - stejná teplota 20s
Další nálevy zvyšujte teplotu vody a prodlužte čas louhování.
Nutno podotknout, že je vhodné s čaji experimentovat a objevovat jejich krásu!