Kiriyama Koushun Black 2024 - 50g - Váha: 100g
Kiriyama Koushun Black 2024 - 50g - Váha: 100g
Kiriyama Koushun Black 2024 - 50g
Černý čaj pocházející z oblasti Kiriyama, Shimada City, z prefektury Shizuoka.
Základem je kultivar Koushun a první květnová sklizeň 2024. Výrobní proces černého čaje je 20 hodin vadnutí po sklizni, 2 hodiny rolování, 6 hodin oxidace, 1 hodina zastavení oxidace a 1 hodina sušení.
Čaje je velice svěží, lehký, medově nasládlý, s ovocnými tońy avšak stále plného těla i chuti. Čaj se opravdu velice příjemně pije a má opravdu výtečný poměr cena/výkon.
Tohle bude končit v mém šálku řekl bych velmi pravidelně. Je pěstovaný v organicky vedených zahradách.
Příprava na 150ml: První nálev - 90-95C, 6g, 60s, druhý nálev 30s, třetí nálev 30-40s, pro další nálevy prodlužte čas louhování, myslím, že zvládne 4-5 nálevů, i když poslední již bude slabší.
Nutno podotknout, že je vhodné s čaji experimentovat a objevovat jejich krásu!